خدمات پرینت سه بعدی 3DFAST

خدمات پرینت سه بعدی با بیش از سی متریال و هشت تکنولوژی قدرتمند پرینتر سه بعدی

از سرامیک تا استیل را پرینت سه بعدی کنید

آپلود مدل سه بعدی

۸ تکنولوژی و بیش از ۲۰ متریال پرینت برای تولید مـدل شما در دسترس است. مدل سه بـعدی خود را آپلـود کنید و از خدمات پرینت سه بعدی پرسرعت ۳DFAST لذت ببرید.

مدرسه پرینت سه بعدی

اگر به دنبال کسب اطلاعات در مورد پرینتر سه بعدی، نرم افزارهای سه بعدی و مواد اولیه پرینت سه بعدی هستید، می توانید از مطالب مدرسه پرینت سه بعدی استفاده کنید.

طراحی سه بعدی

اگر فایل سه بعدی ندارید و می خواهید ایـده خود را طراحی و مـدل سازی سه بعدی کنید، می توانیـد از میان طراحان خلاق کانون طراحان سه بعدی یک طراح را انتخاب کرده و محصولتان را تولید کنید.

برای مشاهده قیمت دقیق خدمات پرینت سه بعدی، مدل سه بعدی خود را آپلود کنید و متریال و کیفیت پرینت خود را انتخاب کنید. متناسب با متریال یا جنس مورد نظر شما تکنولوژی ساخت افزایشی یا چاپ سه بعدی نیز متفاوت خواهد بود. بنابراین با انتخاب جنس مورد نظرتان پرینتر سه بعدی متناسب با همان جنس انتخاب می شود.

اگر طراح سه بعدی نیستید و می خواهید ایده خود را تولید کنید از کانون طراحان سه بعدی ۳DFAST یک طراح آزاد را استخدام کنید.

کارشناسان ما از طریق پیام رسان داخل سایت و تلفن ۰۲۱۹۱۰۱۱۹۰۱ آماده پیدا کردن راه حل های خلاق برای چالش های شما هستند.

۳یبشسف 

قیمت پرینت سه بعدی

یکی از سوالات مهم در مورد ساخت افزودنی قیمت پرینت سه بعدی است. اینکه برای محاسبه قیمت پرینت ۳ بعدی از چه فرمولی استفاده می شود. محاسبه  قیمت خدمات پرینت سه بعدی به تکنولوژی پرینتر سه بعدی و فایل سه بعدی بستگی دارد. در پرینت سه بعدی فیلامنتی معمولا به زمان پرینت سه بعدی توجه می شود. اما برای محاسبه قیمت پرینت سه بعدی رزینی معمولا به وزن محصول پرینت سه بعدی شده  و برای محاسبه قیمت پرینت سه بعدی پودری به حجم  مدل سه بعدی توجه می شود. شما می توانید با آپلود فایل سه بعدی خود قیمت پرینت سه بعدی را برای فایل خود به صورت اتوماتیک و آنلاین محاسبه کنید.

خرید پرینتر سه بعدی یا استفاده از خدمات پرینت ۳ بعدی

یکی دیگر از سوالات مهم مشتریان ما این است که بین خرید پرینتر سه بعدی و یا استفاده از خدمات پرینترهای سه بعدی کدام را انتخاب کنم. شاید در نگاه اول خرید پرینتر سه بعدی راه کار ساده و قابل قبولی باشد اما وقتی با تکنولوژی های متنوع پرینترهای سه بعدی و دستگاه های صنعتی پرینتر سه بعدی مواجهه می شویم پاسخ این سوال پیچیدگی هایی پیدا می کند. خرید پرینتر سه بعدی اف دی ام شاید کمتر از ۲۰ میلیون تومان برای شما هزینه داشته باشد اما شما فقط می توانید قطعات ساده و با کیفیت پایین را با دستگاه های پرینتر سه بعدی اف دی ام تولید کنید. اگر بخواهید همه تکنولوژهای پرینت سه بعدی را در کارگاهتان داشته باشید احتمالا باید بیشتر از صدها میلیون تومان هزینه کنید. بنابراین خدمات پرینت سه بعدی این امکان را به شما می دهد که همه تکنولوژی های پرینت سه بعدی را در دسترس خود داشته باشید. ما در تری دی فست بیش از ۸ تکنولوژی پرینت سه بعدی و بیش از ۴۰ مواد پرینترهای سه بعدی را در اختیار شما قرار می دهیم.

تکنولوژی‌های پرینت سه بعدی

در بین مدل‌ها و تکنولوژی‌های متنوع چاپ سه بعدی، پرینترهای سه بعدی فیلامنتی از بقیه پرطرفدارتر و پرکاربردترند. این پرینترها اساسا با ذوب کردن یک رشته از پلاستیک و قرار دادن پلاستیک‌های ذوب شده به صورت لایه لایه برروی هم مدل نهایی را شکل می‌دهند. به این رشته‌های پلاستیکی فیلامنت گفته می‌شود. فیلامنت‌ها انواع مختلفی دارند اما دو نوع ABS و PLA نسبت به دیگر متریال‌ها از استقبال بیشتری برخوردار بوده‌اند.

پرینتر سه بعدی FDM

پرینتر سه بعدی FDM اصلی ترین تکنولوژی در بین چاپگرهای فیلامنتی است که امروز عموما تبدیل به یک دستگاه خانگی و رومیزی شده است. دقت این پرینترها در بهترین حالت تا ۷۰ میکرون می‌رسد اما معمولا بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میکرون است. این پرینترها به دلیل قیمت مناسب دستگاه و متریال، هزینه پایین نگهداری و رابط‌های کاربری ساده و کاربرپسند برای کارهای خانگی و کارگاهی که نیاز به دقت فوق العاده بالایی ندارند بسیار مناسب است. حتی برای مبتدیانی که میل به ورود به دنیای چاپگرهای سه بعدی دارند، یک پرینتر سه بعدی ارزان قیمت FDM یک انتخاب بسیار مناسب است.

پرینترهای سه بعدی پودری معمولا نسب به مدل های فیلامنتی دقت بالاتری دارند و همچنین نیاز به پایه گذاری نداند. پودرها یا با استفاده از لیزر حرارت می‌بینند، ذوب می‌چسبند یا با استفاده از نوعی چسب خاص و گاها رنگی به نام بایندر. تکنولوژی پرینت سه بعدی پودری چند نوع مهم دارد. این تکنولوژی به عنوان یک دستگاه خانگی استفاده نمی‌شود و چاپگرهایی که از این تکنولوژی بهره می‌برند معمولا ابعاد بزرگ و هزینه نگهداری بالایی دارند و همچنین متریال آنها گران قیمت است.

پرینتر سه بعدی تمام رنگی – بایندرجت

در این تکنلوژی پودر از جنس Sandstone در دستگاه قرار می‌گیرد و بایندر که وظیفه چسباندن پودرها در نقاط مورد نیاز را بر عهده دارد توسط یک هد الکترونیکی و دقیق در هر لایه پاشیده می‌شود و یک غلطک پودرها را به صورت یک لایه جدید برروی لایه قبلی قرار می‌دهد. این چسب‌ها همچون جوهر پرینترهای معمولی دارای رنگ هستند و مدل در نهایت به صورت تمام رنگی پرینت می‌شود. یکی از استفاده های شناخته شده این تکنولوژی تولید مجسمه سه بعدی است.

پرینتر سه بعدی SLS

در تکنولوژی SLS نحوه قرار گرفتن پودر همچون بایندرجت به صورت لایه لایه توسط غلطک انجام می‌شود. در این تکنولوژی یک لیزر در نقاط مشخص شده می‌تابد و با ایجاد حرارت باعث ذوب شدن پودر پلاستیکی می‌شود و پودرها به هم می‌چسبند. جالب است بدانید یکی از جایگزین‌های حرفه ای برای پرینترهای FDM دستگاه چاپگر سه بعدی SLS است. این دستگاه بدون نیاز به ساپورت‌گذاری پرینت را انجام می‌دهد و همچنین دقت آن از پرینترهای سه بعدی فیلامنتی بیشتر است. متریالی که در این تکنولوژی استفاده می‌شود معمولا PA-12 است که نسبت به پلیمرهای فیلامنتی بسیار مستحکمتر است. قابلیت رنگ شدن و پولیش را نیز داراست و در مجموع یک تکنولوژی حرفه‌ای با قیمت نسبتا مناسب است.

پرینتر سه بعدی فلز SLM

نوع دیگری از چاپگرهای سه بعدی پودری وجود دارد که قابلیت پرینت فلز را داراست. تکنولوژی SLM به صورت مخصوص برای پرینت فلزهای مختلف همچون آلومینیوم، طلا، تیتانیوم و بسیاری از فلزها و آلیاژها طراحی شده است. طریقه‌ی کار این دستگاه شباهت زیادی به مدل SLS دارد و در این دستگاه نیز پودر فلز با استفاده از نوعی لیزر قدرمتند در هر لایه به صورت دقیق ذوب می‌شود و در نهایت یک جسم فلزی سه بعدی با دقت مناسب تولید می‌شود. هزینه اولیه و متریال این دستگاه بسیار گران است و به در موارد بسیار خاص و ویژه‌ای از آن استفاده می‌شود.

پرینت سه بعدی MJF

پرینت سه بعدی پودری مولتی جت فیوژن  یکی از تکنولوژی های پرینت سه بعدی جدید است که شرکت اچ پی آن را ثبت و تولید کرده است. در این روش می توان قطعاتی با استحکام و الانگیشن بسیار بالا تولید کرد. سطح محصول تولید شده با این تکنولوژی بسیار صاف است. پرینت سه بعدی ام جی اف  یا پرینت سه بعدی مولتی جت فیوژن یکی از روش های جدید ساخت افزایشی است که در سال های اخیر توجه بسیاری از مهندسان و سازندگان را به خود جلب کرده است.

دقیقترین دستگاه ها در دنیای پرینترهای سه بعدی از تکنولوژی پرینت سه بعدی رزینی بهره می‌برند. این دسته از چاپگرهای سه بعدی انواع مختلف و متعددی از رزین های مایع را با استفاده از لیزر یا نورهای UV را اصطلاحا cure می‌کنند و باعث سفت شدن رزین به شکل دلخواه می‌شوند. مکانیزم حرکتی و لایه گذاری این دستگاه ها نیز بسیار متنوع و گاها پیچیده است اما نکته مشترک میان این دستگاه ها دقت بسیار بالای ۱۰ تا ۴۰ میکرونی است در هیچ تکنولوژی دیگری دیده نمی‌شود. 

پرینتر سه بعدی DLP

در دستگاه های DLP از یک پروژکتور استفاده می شود و از طریق آن نور با طیف خاصی که بتواند رزین را cure کند به مایع مورد نظر تابیده می‌شود. پس از سفت شدن هر لایه با حرکت تانک حاوی رزین لایه جدیدی شکل می‌گیرد و نور مجددا به سطح رزین تابیده می‌شود. مواد اولیه قابل استفاده در دستگاه های DLP با توجه به برند دستگاه و سلیقه تولید کننده می‌تواند بسیار متفاوت باشه اما رزین های ریخته گری و قالب به خصوص مناسب برای طلاسازان در این تکنولوژی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند. 

پرینتر سه بعدی SLA

چاپگر سه بعدی SLA شباهت بسیار زیادی به DLP دارد اما در این مدل از یک لیزر که برروی سطح رزین حرکت می‌کند استفاده می‌شود. تنوع متریال دستگاه های SLA بسیار زیاد است. رزین های سخت با استحکام بسیار بالا، رزین های انعطاف پذیر، شفاف یا زیست تخریب پذیر از نمونه متریال های این نوع از چاپگرهای سه بعدی است. در مورد پرینترهای سه بعدی SLA باید به این نکته توجه کنید که در برای پرینت ساده ترین مدل ها نیز از حجم بسیار زیادی ساپورت استفاده می کند و مصرف متریال بالایی دارد. از نظر قیمت نیز در رنج متوسط متمایل به گران قیمت به حساب می‌آید اما اگر به متریال های خاصی نیاز دارید قطعا به صرفه و کاربردی خواهد بود.

پرینتر سه بعدی پلی جت – Polyjet

این نوع از پرینترهای سه بعدی رزینی با دو نوع دیگر تفاوت بیشتری دارد. در این مدل رزین در مکان ثابتی همچون تانک قرار نگرفته است، در عوض با استفاده از چند هد برروی بستر پرینتر پاشیده می‌شود و در همان حین به کمک یک منبع نور UV رزین قرار گرفته برروی بستر cure می‌شود. دقت این تکنولوژی بسیار بهتر از مدل های دیگر و تقریبا می‌توان گفت دقیقترین تکنولوژی موجود در بین تمام پرینترهای سه بعدی به حساب می‌آید. مدل های بسیار پیچیده را نیز با این دستگاه به راحتی می‌توان پرینت کرد زیرا ساپورت گذاری دستگاه پلی جت به نوعی بسیار دقیق است که در آب نیز حل می‌شود و بدون کوچکترین آسیب یا خراشی برروی مدل اصلی از قطعه جدا می‌شود.

پرسش های متداول

پرینت سه بعدی چیست؟

پرینترهای سه بعدی ماشین های هوشمندی هستند که با استفاده از مواد اولیه، محصول را بر اساس مدل سه بعدی کامپیوتری می سازند. پروسه ساخت با پرینترهای سه بعدی به صورت لایه به لایه انجام می شود. لایه ها یکی پس از دیگری بر روی یکدیگر قرار می گیرند و در نهایت محصول فیزیکی تولید می شود. پرینترهای سه بعدی می توانند محصولات پلاستیکی، چوبی، فلزی، سرامیکی و … تولید کنند.

برای پرینت سه بعدی به چه فایلی نیاز است؟

برای پرینت سه بعدی یک محصول به فایل سه بعدی آن نیاز است. فایل سه بعدی را می توان با نرم افزارهای سه بعدی تولید کرد. خروجی STL  از مدل سه بعدی، خروجی قابل پرینت با دستگاه های پرینتر سه بعدی است.

اگر فایل سه بعدی دارید می توانید برای محاسبه قیمت پرینت سه بعدی، آن را آپلود کرده و سفارش پرینت دهید.

آیا شما طراحی سه بعدی هم انجام می دهید؟

بله. اگر قصد مهندسی معکوس محصولی را دارید یا ایده ای برای ساخت در ذهن دارید، طراحان سه بعدی حرفه ای ما می توانند آن را برای شما طراحی و مدلسازی سه بعدی کنند.

آیا می توان از پرینتر سه بعدی برای تولید انبوه استفاده کرد؟

بله. پرینت سه بعدی امکان تولید انبوه محدود، شخصی سازی شده و متناسب با تقاضا یا on-demand را فراهم کرده است. با استفاده از تکنولوژی های رزینی و پودری می توانید محصول نهایی خود را با قیمتی مناسب تولید و راهی بازار نمایید.

آیا می توان از پرینتر سه بعدی برای ساخت قالب تزریق پلاستیک استفاده کرد؟

بله. با استفاده از تکنولوژی SLA  و رزین دمای بالا می توانید قالب های تزریق پلاستیک تولید کنید. تفاوت این قالب ها با قالب های فلزی ماشین کاری شده در تعداد شات های تزریق می باشد. معمولا قالب های تزریق پلاستیک شده با پرینتر سه بعدی حداکثر تا ۲۰۰ بار تحمل تزریق پلاستیک را دارند.


مشتریان ما

و بیش از ۳۰۰۰ مشتری راضی و وفادار دیگر به ما اعتماد کرده اند.

تیم ۳DFAST در رسانه‌ها

Digiato-logo