پرینت سه بعدی شکلاتهایی به شکل نماهای جذاب معماری
پرینت سه بعدی شکلاتهایی به شکل نماهای جذاب معماری
پرینت سه بعدی نه تنها دربهای نوآوری و خلاقیت را به روی هر صنعتی گشوده است، بلکه کارآفرینان را قادر میسازد جنبههایی از صنایعی را که به ظاهر متفرقه هستند هم به کسبوکارهای جدید و هیجانانگیز خود اضافه کنند یا موارد جذابی را با آنها ترکیب کنند. صنعت مواد غذایی نیز یکی از این صنعتها محسوب میشود. تکنولوژی پرینتر سه بعدی، خدمات فراوانی در حوزههای مختلف از جمله، پرینت سه بعدی غذا ، کاربرد پرینتر سه بعدی در تولید کیک و شیرینی و بسیاری موارد مربوطه ارائه داده است و در این مطلب، به پرینت سه بعدی شکلاتهایی به شکل نماهای جذاب معماری تولید شده است، میپردازیم.
در حالی که مواد غذایی پرینت سه بعدی شده، ممکن است هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته باشد. اما در آیندهای نه چندان دور شاهد فراگیر شدن این تکنولوژی خواهیم بود.
زمینه فعالیت Peter Zaharatos ارائه دهنده پرینت سه بعدی شکلات
Peter Zaharatos، در زمینه معماری فعالیت میکند و در کالج فناوری نیویورک تحصیل کرده است. او یک طراح و مهندس معمار با استعداد است و مهارتهای خوبی دارد، اما او تصمیم گرفت از این مهارتها برای اهداف کاملا متفاوتی استفاده کند. Zaharatos، یک کافی شاپ پرطرفدار در شهر لانگ آیلند نیویورک افتتاح کرد که علاوه بر خدمات قهوه، دسرهایی را به شکل آثار هنری نیز ارائه میدهد. Peter، مانند بسیاری از معماران با چاپ سه بعدی آشناست.
مهارت او در معماری در فیلم زیر قابل مشاهده است:
Zaharatos تجربه فراوانی در ساخت مدل سه بعدی برای طراحی پروژههای خود دارد و در نتیجه از روشهای ساخت مدلها در مقیاس متفاوت معماری در تولید شیرینی استفاده کرد.
در فیلم زیر، Zaharatos در مورد فعالیتش توضیحاتی ارائه میدهد:
طراحی و ساخت کافی شاپ
Zaharatos به همراه برادرش که او نیز معمار است، کافه را طراحی کردند و ساختند. به طور طبیعی، برای طراحی بیشتر فضا، از مدلسازی و پرینت سه بعدی استفاده شد. با وجود طراحی فوقالعاده مدرن هم در مورد فضای کافه و هم غذا، بسیاری از مواد تشکیلدهنده و طعمدهنده به شدت به روشهای سنتی متکی هستند. Zaharatos از بومیان یونانی بود و قصد داشت تا حدودی از غذاهای سنتی یونانی در کافهاش استفاده کند و به مراجعهکنندگان معرفی کند. بعضی از مواد تشکیل دهنده آن به دوران باستان برمیگردند، مانند آب نارگیل، شیرهی درختی که به طور معمول یونانیها از آن به عنوان راهحلی برای سوء هاضمه استفاده میشود.
Zaharatos و Santelice آن را به عنوان چاشنی در بستنی ایتالیایی وانیلی ژلاتینی استفاده میکنند. تمام شیرینی خامهایهای آنها با کرم کرهای تولید شده از پسته پوشیده شده که در مزرعه پدرشان به ثمر رسیده بودند.
روش کار Peter Zaharatos
ابتدا او طرح خود را بر روی کاغذ طراحی کرده، سپس آن را به نرم افزار انتقال میدهد و پس از ایجاد طراحی سه بعدی و مدل سازی سه بعدی آن را انجام داده و نهایتا آن را پرینت میگیرد. او از محصول پرینت شده، به عنوان قالب استفاده کرد و به این ترتیب، از این قالبها برای تولید شکلاتهای تجملاتی و پرزرق و برق با طعمهای عجیب و غریب استفاده میکند.
ویژگی های شیرینی و شکلات های حاصل از پرینتر سه بعدی
نفوذ معماری در شکلات هندسی شکل و کیک های بلند و چند لایه ای قابل مشاهده است. بعضی از طرحهای دسر، در واقع، به عنوان ایدههایی از پروژههای مشتری دریافت شده است. این دسرها، به عنوان خوردنیهای زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد.
دیگر انواع دسر ها با مخلوط ترکیباتی که شما هرگز فکر نمی کنید که برای شکل دادن به شکلات ها از آنها استفاده شده است، در حالی که طعم های معمولی مانند کارامل شور نیز ظاهر میشوند. Santelice، از رنگ استفاده میکند تا عناصر معماری غذا را برجسته کند و گرد طلایی را به شکلاتهای خاصی اضافه میکند تا خطوط تیز و جزئیات کوچک زیبا و برجسته جلوه کند.
Zaharatos، گفت: “سرآشپزهای شیرینی بسیار شبیه معماران هستند، زیرا آنها هم مانند معماران، سازنده هستند و چیزهایی را میسازند و تولید میکنند و ترکیبات نسبتا منحصر به فردی را در مواد تشکیل دهنده شیرینیها استفاده میکنند.”