پرینتر سه بعدی و وسیلهی نقلیهی پلاستیکی با نیروی خورشیدی وسیلهای برای رفتن به قطب جنوب
پرینتر سه بعدی و وسیلهی نقلیهی پلاستیکی با نیروی خورشیدی وسیلهای برای رفتن به قطب جنوب
Liesbeth و Edwin ter Velde، زوجی هستند که با استفاده از یک وسیلهی نقلیه که از مواد پلاستیکی کامپوزیتی و توسط چاپگر سه بعدی ساخته شده است و از طریق نیروی خورشیدی طراحی و تولید شده، به قطب جنوب سفر کردند. پرینتر سه بعدی و وسیلهی نقلیهی پلاستیکی با نیروی خورشیدی وسیلهای برای رفتن به قطب جنوب، پروژهای با هدف صفر کردن زباله صورت گرفته است.
پروژهی مبارزه با زباله و سفر به قطب جنوب
این پروژه، بخشی از فعالیت یک زوج هلندی است که به عنوان گامی موثر برای مبارزه با زبالههای پلاستیکی انجام شده است. آنها به یکی از سردترین مکانهای روی زمین یعنی قطب جنوب سفر کردند. انتظار میرفت این سفر 30 روز طول بکشد و در تاریخ 28 نوامبر 2018 کمتر از یک ماه به طول انجامید.
همانطور که آنها توضیح دادند: “قطب جنوب حاوی 90 درصد یخ جهان است و متعلق به هیچ کس نیست. ما با هدف صفر کردن زباله و ماجراجویی به قطب جنوب سفر کردیم و از این طریق میتوانیم یاد بگیریم و اطمینان حاصل کنیم که اقداماتی در این مسیر انجام شده است و همچنین خواهان افزایش آگاهی در مورد وضعیت قطب جنوب هستیم و امیدواریم تا سال 2048، بهرهبرداری تجاری توسعه یابد.”
در فیلم زیر، بخشی از این پروژه قابل مشاهده است:
ویژگیهای وایجر خورشیدی
وایجر خورشیدی، دارای وزن 1،485 کیلوگرم (3274 پوند) و طول 16 متر (52 فوت) است. برای ساختن وایجر خورشیدی از زبالههای پلاستیکی و با تکنولوژی چاپ سه بعدی، ساختار این وسیلهی نقلیهی شش ضلعی جدید که به عنوان یک HexCore شناخته شده است با استفاده از مواد بازیافتی طراحی و تولید شده است.
پرینتر سه بعدی و وسیلهی نقلیهی پلاستیکی با نیروی خورشیدی برای رفتن به قطب جنوب
استفاده از مواد پلاستیکی در تولید وسیلهی نقلیه
این تیم اعلام کرد: “ما قطعات تکه تکه شدهی پلاستیکی را با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی ذوب کردیم سپس آن را در مقیاس صنعتی با استفاده از پلاستیکهای بازیافتشده از یک کارخانهی زباله انجام دادیم.”
فرآیند پرینت سه بعدی وسیلهی نقلیه
با چهل پرینتر سه بعدی ما 4000، HexCore را چاپ کردیم و ساختار وسیلهی نقلیه از سبک لانه زنبوری، الهام گرفته و طراحی شده است. 200 کیلوگرم پلاستیک بازیافت شده به تنهایی برای شاسی استفاده شد. این بلوکهای ساختمانی سپس به وسیلهی نقلیه متصل شدند. وایجر خورشیدی توسط 10 پنل خورشیدی طراحی شده است تا اطمینان حاصل شود که سفر امنی در پیش است و با سرعت 8 کیلومتر در ساعت (5 مایل بر ساعت) حرکت میکند. این سرعت آهسته، بهرهوری قدرت تولید شده توسط پانلهای خورشیدی را افزایش میدهد.
خصوصیات وسیلهی نقلیه
وایجر خورشیدی شامل یک کابین بزرگ برای دو نفر و دو تریلر در هشت تایر نرم مخصوص است و دارای توریهای تقویت کنندهای هستند تا امکان شناور بودن بیشتر را فراهم کنند. تریلرها دارای 10 پانل دو فازی خورشیدی هستند و همچنین غذای کافی برای مدت 47 روز را حمل میکنند. هر پانل تقریبا 19 فوت مربع و حدود 25 کیلوگرم وزن دارد. در مورد موارد اضطراری، وسیلهی نقلیه با دو باتری 60 کیلوگرمی با توان 10 کیلووات ساعت مجهز خواهد شد.
این زن و شوهر همچنین لولههای خورشیدی را تعبیه کردهاند که برف را برای آب آشامیدنی ذوب میکنند. پنجرههای مادون قرمز نیز در کابین نصب شدهاند که به جذب نور خورشید و گرم نگه داشتن کابین کمک میکند. این عملیات در ماه نوامبر آغاز شد و مسافران 2400 کیلومتر در یک بیابان یخ زده به سمت قطب جنوب را طی کردند.
هدف از این پروژه و سفر
“اگر رانندگی به قطب جنوب با انرژی خورشیدی هدف نهایی ما بود، در حال حاضر ما میتوانیم به مأموریتمان افتخار کنیم زیرا هیچ کس آن را پیش از این انجام نداده و فناوریهایی که ما توسعه دادیم میتواند نمونهی اولیهای برای هواپیماهای بدون سرنشین تحقیقاتی قطب جنوب باشد”.
“با این حال، هدف ما در مورد تکنولوژی نیست، بلکه در مورد شروع آزمایشات و کشف آنچه که ممکن است به کاهش زباله منجر شود، میباشد. برای دستیابی به یک جامعهی سالم، ما باید خودمان شروع کنیم و فعالیتهای متفاوتی انجام دهیم. سفر ما یک نمونه از این فعالیتها است که تا چه اندازه میتوان به جای فقط صحبت کردن در مورد راهحلهای انتزاعی به انجام کارهای متفاوت پرداخت و به صورت عملی این مفهوم مهم را ارائه داد.”