خوکچه هندی مجروحی که توانست به وسیله ویلچر پرینت سه بعدی شده حرکت کند
خوکچه هندی مجروحی که توانست به وسیله ویلچر پرینت شده حرکت کند
لونا خوکچه ی هندی که از ویلچر استفاده میکند
بیشتر خبرهای مربوط به پرینت سه بعدی در مورد چگونگی کمک تکنولوژی به مردم هستند. موضوع جالب تر این است که چقدر انسانها از تکنولوژی برای کمک به حیوانات استفاده می کنند. اخیرا، به خوکچه هندی مجروحی از اوهایو، ویلچری پرینت سه بعدی شده داده شد تا بتواند دوباره حرکت کند.
لونا، خوکچه هندی هشت ماهه ای است که به دلیل سقوط از تخت خود مجروح شد. خوشبختانه، با اینکه این سقوط برای او کشنده نبود اما باعث فلج شدن موقتی پاهای عقبی او شد. صاحب لونا، امانوئل میلز نه ساله، به دنبال راهی برای او بود تا بتواند دوباره حرکت کند.
این پسر از خواهر بزرگتر خود،جسیا، درخواست کمک کرد. جسیا هم برای کمک بعد از تماشای فیلم های بسیاری از نصب ویلچر و ابزار توان بخشی حیوانات به مدرسه فنی و حرفه ای لورین رفت.
ایده پرینت سه بعدی ویلچر:
سرانجام یکی از معلم های این مدرسه به نام برایان اسکانلان پیشنهاد کرد که برای کمک به لونا ویلچری را طراحی و پرینت سه بعدی کنند. اسکانلان و دانش آموزانش قادر به طراحی مدل و پرینت سه بعدی با استفاده از پرینتر های سه بعدی JVS هستند.
این ویلچر کوچک با نایلون پلی آمید قرمز پرینت سه بعدی شد و مونتاژ شده از گیره کاغذ و تسمه برای نگه داشتن پاهای عقبی لونا و متصل شدن دستگاه به بدن او بود تا بتواند دوباره حرکت کند. اسکانلان می گوید که این اولین ویلچری بود که برای یک خوکچه هندی ساخته ایم. جسیا در مورد رژیم لونا از او پرسید. اسکانلان گفت که ما دامپزشک نیستیم اما میتوانیم باهم این موضوع هم پیدا کنیم.
جسیا اقرار کرد که لونا نمیتوانست با این ویلچر پرینت شده کنار بیاید و به نظر می آمد که میخواست با پاهای خودش راه برود.
سرانجام، با گذشت دو هفته بعد از پرینت سه بعدی این ویلچر، لونا بسیار چاق تر از آن شد که بتواند به درستی در این ویلچر قرار بگیرد. پس این ویلچر برای او کوچک شده بود و دوباره پرینت شد. و همچنان امانوئل و جسیا خوشحال بودند که توانستند به خوکچه هندی خود کمک کنند.
قبل از بازسازی و پرینت دوباره ویلچر، جسیا در مورد آن با یک دامپزشک مشورت کرد که مطمئن شود ایده خوبی است. دامپزشک هم با کمک لیزرتراپی برای این خوکچه حرکات کششی انجام داد.